Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek az idei Bl döntőbe...

Szerintetek az idei Bl döntőbe ki fog bejutni?

Figyelt kérdés
eléggé "gyenge" csapatot kapott a barca és a real (real-galatasaray, barca-psg) de a bayer-juventus viszont eléggé húzós meccs lesz szerintetek ki fog bejutni és ki ellen fog játszani? :)

2013. márc. 15. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Galata,PSG,Bayern,Dortmund remélem.

De valószínűleg a 2 spanyol óriást fogják tolni a döntőig :).

2013. márc. 15. 14:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Bayern-Barca vagy PSG a tippem
2013. márc. 15. 14:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos a real ,barca továbbjut.

Bayern és a Dortmund mennek még tovább !

Elődöntő : Bayern München - real

Borussia Dortmund - barcelona

2013. márc. 15. 15:03
 4/7 A kérdező kommentje:
szerintem is barca real tuti bent lesznek :)
2013. márc. 15. 16:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Juve-Psg
2013. márc. 15. 17:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a Barca,Real,Juve,Dortmund lesz a továbbjutó.A PSG-Barca jó meccsnek ígérkezik de úgy gondolom hogy a franciák még nem rendelkeznek elég BL tapasztalattal ahhoz hogy kiverjék a világ legjobb csapatát.A Dortmundnak elvileg simán vernie kell a Málagát bár az andalúz "kiscsapat"okozhatnak meglepetést.Már az hatalmas bravúr hogy idáig jutottak a pénzügyi gondok ellenére.Reméelm a Juve valahogy kiveri a Bayernt. Kellenek a pontok Olaszországnak! A Real simán veri oda-vissza a Galatát. Én egy Dortmund-Barca,Juve-Real elődöntőnek örülnék. A sorozatot pedig remélem a BVB nyeri meg!
2013. márc. 16. 23:27
 7/7 A kérdező kommentje:
egyetértek az utólsó válaszolóval bár a dortmund nem biztos hogy bejut ?:/
2013. márc. 21. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!