Zalaegerszegen hol lehet pl. : pingpongozni, teniszezni?
Sziasztok!
Légyszíves írd meg pontosabban,hogy Zalaegerszegen a vizslaparkban konkrétan hol lehet pingpongozni?
Megkérek mindenkit,ha valaki tudja,hogy Zalaegerszegen hol lehet hobby szinten asztaliteniszezni,jelezze,írjon!
Köszönöm
Szia!
Nagyon szépen köszönöm,tudom hogy hol van.Én nem szabadtéri asztaliteniszre gondoltam,hanem,beltérire.A neten próbáltam rá keresni,de ott nem igazán találtam semmit.A Hock János úton,(Andráshida irányában) a Venátus Sport és Szabadidő központban van egy asztal.....óránként 2000 ft-ért.Mire az ember bemelegít és igazán belejönne,pont le is telik az óra.Kicsit nevetséges,és rablás,ami már mégsem olyan nevetséges. :-) Hihetetlen,hogy ebben a városban nem sportolhat hobby szinten az ember,illetve kevés a lehetőség.Nincs egy Bowling pálya,csak teke,se asztalitenisz.Nem tudom el hinni hogy máshol nincs csak a Venátus-ban.Én valamikor versenyszerűen asztaliteniszeztem,most jó lenne kicsit hobby szinten játszani.Lehet valamelyik sulinak a tornatermében van ilyen de,hogy hogy lehetne kideríteni azt nem tudom.
Azért köszönöm a segítséget.
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!