Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ha Nani mozdulata kiállítást...

Ha Nani mozdulata kiállítást ért, ez miért csak sárga?

Figyelt kérdés
[link]
2013. márc. 7. 20:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

"Ne is haragudj , de az ötön belül a kapus fenségterülete"

- Elvégeztem játékvezető-képzést, de ilyen szabályról nem tudok.

2013. márc. 8. 08:25
 12/25 anonim ***** válasza:

Jól van , legyen igazad , nem veszekszek csak időpazarlás .

Legyen igazad , attól még manu knock out.

2013. márc. 8. 11:15
 13/25 anonim ***** válasza:

11:

soha nem volt ilyen szabály, ez csak egy olyan dolog amit mindig mondanak a kapusoknak, hogy 5ösön belülre jön egy beadás, szöglet akkor érjenek oda.

De diego lopez elkésett és fejbe öklözte vidicet, persze ez nem szabálytalan a realos sporinál.

kár érte mert egy gyenge csapat jutott tovább akiknek esélyük sincs a végső győzelemre. Simán van náluk 4 jobb csapat a 8 között. Mocskos csaló,színész banda.

2013. márc. 8. 12:43
 14/25 anonim ***** válasza:
44%
Az a gáz hogy többet engedett a manu-nak , a másik , madridban Lopez 2 saves De Gea 15 saves ... Igen a gyengébb csapat , annak örüljetek hogy gólt rúgtatok xD KO MANU
2013. márc. 8. 12:46
 15/25 anonim ***** válasza:
43%
Te meg 12éves vagy ; normális szavad nincs . IQ szint látszik , nem véletlenül mondják a hogy manu szurkolók a legszánalmasabbak . Ugyan úgy kiestetek , szánalmas amit itt fórumon hisztérikáztok mint az ovodások xD De csináljátok , kit érdekel , angliában jobban játszottatok , de kikaptatok és ez a lényeg , puszi kisfiam.
2013. márc. 8. 14:30
 16/25 anonim ***** válasza:

Gratulálok, kedves előttem szóló. Realos vagyok, és mától teljesen megértem azokat, akik barmoknak hisznek minket. Az ilyenek miatt van, mint te vagy. Leszólod a szerencsétlen gyökér Manchester-est, közben az írásjelek elé is szóközt teszel. Hát tényleg, ez eléggé nagy öngól.

Ja, mellesleg a kiállítás jogossága vitatható (nekem persze jó), de először is: nem teljesen mindegy most már? Másodszor: senki nem tud rajta változtatni, kizárólag a bíró dolga ezt eldönteni. Mindenki tudja, hogy hálátlan feladat a bíróké. Nem látják a visszajátszást, nem látják másik szögből, nem látják lassítva, és nagy nyomás van rajtuk. Nem helyes, de elfogadandó, hogy néha bizony hibás bírói ítélet dönt egy meccsről. De azért mindenki megtanulhatná tiszteletben tartani mások döntését, és az hibáztassa először a (hibás) bírót, aki még nem hibázott soha életében. Na szép.

Ja, és boldog nőnapot mindenkinek.

2013. márc. 8. 16:12
 17/25 anonim ***** válasza:
Ja és az "ugyanúgy"-ot egybe kéne írni. Szintén az agyas madridistának. Előző voltam.
2013. márc. 8. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:

Nem mind1 neten hogy írok ? Anonym fórum ember.

Ja és mellesleg nem én kezdtem a flamelés ...

Nem értem miért kell fent akadni egy mecsen ami már elmúlt , úgyse tudnak rajta változtatni , csak kötöszködnek . Azért írtam ilyen hangnemben mert kicsit elegem lett a manchester szurkolók rinyáiból...

2013. márc. 8. 16:38
 19/25 A kérdező kommentje:

A történelmi események is elmúltak, mégis érdemes beszélni róla.

És félreértések elkerülése végett: én véletlenül se állítanám teljes mellszélességgel, hogy Nani kiállítása súlyos bírói hiba. DE: az egyik elgfontosabb dolog játékvezetőnél, a következetesség. És meggyőződésem, hogy ha Nani mozdulata pirosat ért, akkor Arbeloáé is.

Az meg nem kérdés, hogy Diego López mozdulata szabálytalan, hiszen köze sem volt a labdához. Nem látom be, milyen különbség van Nani mozdulatához kéepst, amiért Lópezés még csak nem is szabálytalan.

2013. márc. 8. 18:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Mert a kapus területe az 5ös ember labdára ment
2013. márc. 8. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!