Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol/hogy tudok MKB Veszprém...

Hol/hogy tudok MKB Veszprém kézilabda meccsre jegyet venni?

Figyelt kérdés
Még soha nem sikerült kijutnom egy ilyen meccsre. Budapeste lakok koliban, és interneten még nem találtam jegyeket. A mostani Bajnokok Ligája meccsre mennék ki ha találnék jegyet. Remélem időben kérdezek, és még nem kelt el mind :/

2013. márc. 6. 13:43
 1/4 anonim válasza:
csak a Veszprém Aréna jegypénztárában tudsz rá venni jegyet.
2013. márc. 6. 17:43
 2/4 A kérdező kommentje:
és esetleg foglalni telefonon vagy emailben?
2013. márc. 6. 18:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Esélytelen... Én még az Atletico meccs előtt 2 hónappal írtam, hogy esetleg fognak-e neten jegyet árulni, és 1 hónap után válaszoltak, hogy a Constantára lehet neten venni... Eléggé nem tartom fairnek és a válasz is eléggé irritáló volt. Én is Pesti vagyok és nagyon régóta szeretnék eljutni egy nagyobb BL mérkőzésre, de így a klub ellehetetleníti, hogy Veszprémi szurkolókon kívül más is tudjon menni.

Esetleg ha van veszprémi ismerősöd, úgy sikerülhet, én is ebben bízok még.

2013. márc. 6. 18:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Még az idei BL elején lehetett jegymesteren venni sőt asszem csak ott lehetett.

De aztán amikor elkezdték árusítani az Atleticora a jegyeket az arénába akkor másik 3 meccs jegyeit is elkezdték és talán csak a maradékok kerültek fel jegymesterre. Atletico jegyek 2 hónappal a meccs előtt 3 nap a alatt elfogytak esély nem volt arra hogy esetleg jegymesterre kerüljön. A nyolcaddöntő jegyeit ezen a héten kedden kezdtél el árusítani szintén a helyszínen,szóval nincs rá sok esély hogy még van jegy .:c Finalfour meg ugye Németországba lesz.

Pedig az a hangulat ami ott van az arénába van.:DDD Azt kívánom hogy te is juss el egy Bajnokok ligája meccsre. Legeslegjobb.:D

2013. márc. 10. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!