Hol/hogy tudok MKB Veszprém kézilabda meccsre jegyet venni?
Esélytelen... Én még az Atletico meccs előtt 2 hónappal írtam, hogy esetleg fognak-e neten jegyet árulni, és 1 hónap után válaszoltak, hogy a Constantára lehet neten venni... Eléggé nem tartom fairnek és a válasz is eléggé irritáló volt. Én is Pesti vagyok és nagyon régóta szeretnék eljutni egy nagyobb BL mérkőzésre, de így a klub ellehetetleníti, hogy Veszprémi szurkolókon kívül más is tudjon menni.
Esetleg ha van veszprémi ismerősöd, úgy sikerülhet, én is ebben bízok még.
Még az idei BL elején lehetett jegymesteren venni sőt asszem csak ott lehetett.
De aztán amikor elkezdték árusítani az Atleticora a jegyeket az arénába akkor másik 3 meccs jegyeit is elkezdték és talán csak a maradékok kerültek fel jegymesterre. Atletico jegyek 2 hónappal a meccs előtt 3 nap a alatt elfogytak esély nem volt arra hogy esetleg jegymesterre kerüljön. A nyolcaddöntő jegyeit ezen a héten kedden kezdtél el árusítani szintén a helyszínen,szóval nincs rá sok esély hogy még van jegy .:c Finalfour meg ugye Németországba lesz.
Pedig az a hangulat ami ott van az arénába van.:DDD Azt kívánom hogy te is juss el egy Bajnokok ligája meccsre. Legeslegjobb.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!