Kosárlabdázás zöldfülűnek?
Figyelt kérdés
Régen foci fan voltam és csináltam is de abba hagytam pár éve. Sokan mondták, hogy menjek kosarazni, mert magas vagyok. Ősök is mondják, hogy valami sportot kéne űzni. Nem tudok semmit, semmi szabályt sem, hogy kik a jó játékosok meg a jó csapatok. Egyedül a LA Leakers-t ismerem, azt is NBA Live 08 xboxról xD. Meg talán Michael Jordan-t vágom, hogy tud valamit. Annyi a gáz, hogy 15/85kg vagyok... :( Szerintetek?2013. márc. 3. 18:30
1/2 anonim 

válasza:

Persze hogy elkezdhetsz játszani!!Nézd meg ShaQet!Ö is magas és testes a világ egyik legjobja volt!!Jó játékosok most:James,Wade,Bosh,Kobe Bryant,Rondo,Chris Paul,Blake Griffin stb stb stb!A alap szabályokat megnézheted a wikipédián,csak a keresöbe beirod hogy kosárlabda!Késöbb ha elkezded ak az edzöd ugy is segiteni fog!És játszd az Nba 2k13!legjobb kosaras videójáték!
2/2 anonim válasza:
Budapesten sok helyen lehet kosarazni. Bővebbet, ha írsz a rotszakal@gmail.com-ra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!