Focisták, sportolók! Ti hogyan hangolódtok rá a sportágatok megmérettetéseire? Gondolok itt foci/kosár/kézi mérkőzésekre és versenyekre, edzésekre.
Én focizok(sok mást is sportolok de ez most mind1) és meccs előtt motivációs felvételeket hallgatok meg hasonló.
Nektek mi a bevált módszer?:)
16F
Magamban mondogatom : Meg kell ölni , porba kell alázni , lenyúzni róla a csontot is .
Kicsit primitív de kell is tét meccsre , hát igen , betonhátvédnek muszáj :D
Ment a zöld kéz,várom még a válaszokat :)
Első:kicsit erősnek érzem de végül is ha nem a lábát rúgod akkor nincs baj(néha belefér:D ).
Én arra gondolok, hogy annál kevesebbet nem tudok nyújtani, mint amit nyújtani fogok. Ami tőlem tellik, azt úgy is megteszem. Először biztonságra törekszek, aztán egy két csel, mert már nem számítanak rá, és meglepem őket. Aztán megjön az önbizalom.
Ja és ami nagyon fontos. "Én vagyok a legjobb a pályán, akkor is, ha hibázok" gondolkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!