Melyik a jobb a foci vagy a kosárlabda?
nézni biztos hogy a kosár. Pörgősebb, tovább látványos, mint a foci.
Játszani viszont egyszerűbb és tényleg nagyon jó és könnyű focizni:D
(meg is értem, hogy népszerűbb. A kosárhoz kell komoly pálya, és azt gyakorlás nélkül lehetetlen játszani. Focipályához meg kell két fa meg talaj:D )
kosárban még egyedül, védők nélkül sem tudod majd az első pár alkalommal bedobni a labdát. Így, ha védők is jönnek, legyenek akármilyen bénák, nem fogsz mindent bedobni.
Na és most figyelj, ha tudsz még követni. Fociban ha egyedül vagy a pályán 6-7 méterről 10/9x be tudod rúgni , ha van két lábad és minimum egy szemed. És ha jönnek a meccsen védők, akik veled egy szinten űzik a sportot, nem okoznak nagy nehézséget.
Nem tudtam, hogy ezt majd így szájba kell rágnom. Csak nem focista vagy?
Egyértelmű a kosárlabda :DD !! A foci unalmas, csak a földön cselezgetnek, és legfeljebb belerúgnak egy nagyot a labdába, van hogy egész meccs alatt egy gól se születik..
A kosárlabda viszon...:DD az a legjobb sport, látványos, dinamikus, csapatépítő, senkinek nem kell kimaradnia a játékból hogy a kaput őrizze ( gyengébbek kedvéért..a kosárba palánk van nem kapu ;D )Szval..a kosár a világ legjobb sprtja !! :D
ne legyél már ilyen egyszerű bmeg, előző két válaszomban leírtam érthetően, hogy hogy értem, erre csak okoskodsz.
"Fociban ha egyedül vagy a pályán 6-7 méterről 10/9x be tudod rúgni"
6-7 méter nem a félpálya, ezt is magyarázni kell a nagyokos focistáknak?
"...fociban a gólszerzés könnyebb, ha a haverokkal játszol tesiórán."
Casillassal te szoktál játszani tesiórán?
Erre most mondjam azt, hogy jóvanakkor te meg dobjad be félpályáról úgy a labdát, hogy 2.11 magas Garnett védekezik rajtad he.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!