Ma esti Barca-Milánról vélemények?
Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 16:19
2/7 anonim válasza:
szerintem a Barca nem olyan jó idegenben, szerintem X
3/7 anonim válasza:
Legalább olyan szintű Barca uralom, mint tegnap a Bayern meccsen.
4/7 anonim válasza:
A Milannak idén nem megy annyira jól, hogy felvegye a versenyt egy olyan szintű csapattal, mint a Barca. Egyetértek a 3.-kal, nagyjából olyan meccs lesz, mint a tegnapi Arsenal-Bayern.
5/7 anonim válasza:
Nem hittem volna, hogy ilyen gyenge lesz a Barca és ilyen jó a Milan. A 2. félidőben szinte teret sem adtak a Barcának.
6/7 anonim válasza:
Komolyan néha azt hiszem, hogy a Milannak az kell, hogy mindenki lenézze őket. Rengetegszer előfordult már, hogy akkor okoztak meglepetést amikor senki nem várta és mindenki sima Milan vereségről beszélt a mérkőzés előtt. Szép volt fiúk, innen már nem elérhetetlen a továbbjutást, meglehet csinálni!
FORZA MILAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!