Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mennyire neccesek ezek a...

Mennyire neccesek ezek a tippek a bl-el kapcsolatban?

Figyelt kérdés
arsenal bayern 4 vagy több gól, porto malaga 0-1 gól , milan barca 4 v több gól, galatasaray-schalke 2-3gól
2013. febr. 18. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:

esélytelen szerintem. Nem akarlak megbántani, de az első fordulóban nagyon sok a 4 vagy több gól. Nem reális, a Barca amúgy is gyenge idegenben, de az sem reális hogy mondjuk a Milan nyer 4-0-ra vagy 3-1-re.

Mennyit nyerhetsz?

2013. febr. 18. 20:43
 2/7 A kérdező kommentje:
még nem raktam fel. azért így akarom me a 2-3 gól sztem elég kis mértékben jönne be a 4 meccsből, csak a schalkenel találtam reálisnak, 1,93-ér parasztvakítás szerintem
2013. febr. 18. 20:46
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ahogy érzed, bár akkor már a porto-malaga-t se egy gólra tedd. Bár igazából ne hallgass rám mert ha (esetleg) hallgatsz rám és vesztesz én is rosszul érzem majd magam...
2013. febr. 18. 20:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem így lessz : Arsenal - Bayern 1.félidő X

-Porto - Malaga 1

-Milan -Barca -1X

-Schalke - galata -X2

2013. febr. 18. 20:57
 5/7 A kérdező kommentje:
mai kettő jött :)
2013. febr. 19. 22:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Gratula! :)

Nagyon gyenge ez az Arsenal!Ideje lenne Wenger-t elküldeni,mert......

2013. febr. 19. 23:01
 7/7 A kérdező kommentje:
ja, nem értem miért nem rúgták még ki onnan. tiszta szerencsétlenek
2013. febr. 20. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!