Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tudnátok segíteni fociban? :D

Tudnátok segíteni fociban? :D

Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy lehet hogy a dac-hoz fogok járni de még soha nem jártam semmi fociklubhoz. És nem tudom itt mi hogy van anyit tuduk egy hónap ingyenes még megnézem milyen. És utána mivan? ha tecik és járni szeretnék gondolom szolok de hogy van ez? oda megyek az edzőhőz megmondom hogy tecik ő meg elkűld vallami sport orvoshoz? mik a kővetelmények? és menyit kell fizetni?
2013. febr. 16. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Szevasz ezt csak akkor tudod meg ,ha ott vagy,mert mindenhol máshogy megy....Ott mindent megbeszéltek!Ha jó vagy akkor megtartanak,ha nem akkor mehetsz Isten hírével!

Amúgy hol laksz?Mert közel lakom dunaszerdahelyhez! :)

2013. febr. 16. 11:38
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos győri vagypok de ugy van hogy 1999 ben szűletem dec 15 gondolom 99 eseknél leszek csak hát ugye a jóság hát már nagyon rég nem fociztam most 6 odikas vok kapuban nagyon jó voltam mindenhol mondák hogy nagyon jól védek dee már nem tudom 3 vagy 4 éve védtem utoljára. Csak a futásal van egy kis baly abbol neem birok nagyon sokat.
2013. febr. 16. 12:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Epic fail , baJ*
2013. febr. 16. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!