Dzsudzsákot nem engedték a Liverpoolba, nyáron vinné az Inter!?
Én nagyon elszomorodtam, mikor otthagyta a PSV-t. Imádták, szerették, ment neki a játék, szóval jó helyen volt. Mellesleg a PSV szerintem legalább annyira erős, mint a DINAMO. Viszont most a Pool-ba is játszhatott volna, de nem engedték. Véleményem szerint Balázsnak ez a szerződés a jövőt jelentette volna. Egy ilyen sztárcsapatban szerepelni? De így maradt Oroszországban sajnos.
Szerintetek mi lesz? Bárcsak visszamenne a PSV-hez, nem egy REAL/BARCA szint, de jó!
Mondjuk ez nem Balázs hibája nagyrészt, de ő is hibás.
Míg a PSV-nék kreatív társai voltak, itt nem! Itt a sok futás, és az erő dominál leginkább! Alig kap labdát, de amint labdát kap, veszély alakul ki az ellenfél kapuja előtt! :)
Is is. :)
Aki látta a PSV-ben mutatott teljesítményét, és ért a focihoz, annak tudnia kell, hogy nem egy rossz focista, csak elb@szta a jövőjét, nem kellett volna ez az orosz túra. XD XD Nem is értem, miért igazolt el a PSV-ből, de ha el is igazolt, akkor mért oroszba??? PÉNZ!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!