FIFA: a Chelsea 2011 januárig nem igazolhat játékost. Miert is?
Jaaa....értem. Akkor ez viszont szemétség a Lens-tól. Nem szeretem a Chelsea-t, de itt nyilvánvaló h a Lens csak le akarja húzni őket.... az átigazolásoknál annyi kiskapu van, elég sokszor megszegik a szabályokat. Mind mondjuk Tevez igazoláa WHU-ba. Ott a Sheffield perelt, de elvesztették :(
No de tudjuk, h csak azért pereltek, mert a WHU miatt estek ki... na mind1.
Szerintem nem volt nagy gáz az igazolásnál, csak a Lens túl nagyra verte a dobot, és most perkálhat a Chelsea. Illetve nem igazolhat, de nem hiszem h emiatt nagy bajuk lenne, úgyis annyi játékosuk van, h én nem félnék a drukkerek helyében....
a játékosok nagyrésze mostanában öregszik ki, tehát annyira nem rózsás a helyzet. Ráadásul télen ANK lesz (afrikai nemzetek kupája) úgyhogy több hónapra kiválik drogba, essien, mikel, bosingwa, Kalou, csak hogy pár alapcsapat nevetmondjak, tehát télen erősítés volt várható.
De a FIFA meg az UEFA ott szivata az angol labdarúgást ahol csak lehet.
Ha a Chelsea példájánál maradunk: előző idényben Overbö ejtette ki őket a 4 meg nem adott 11essel, simán elcsalták a barcának a meccset mert platini nem akart 2 angol csapatot megint a döntőben.
Ezutáni kirohanásáért Droga és Bosingwa 3 +2 meccsre el vannak tiltva a BL-től.
Mostmeg az egész Chelsea 2 évre az átigazolásoktól.
Arról nem is beszélve hogy mindenki fikázta a Chelseat meg a MU-t amikor 100millióért igazoltak, de most hogy a REal tette mindezt így ők "megmentik a focit". Szánalom ami ilyen szinten megy már, az undorító politika ide is betette a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!