A Magyarország - Portugália meccsre honnan tudnék még jegyet szerezni?
Figyelt kérdés
Hivatalosan már nem kapható. Gondolom van hogy valaki megveszi a jegyeket és késöbb drágábban eladja. Hol tudom megtalálni őket? Vagy egyáalán honnan tudnék még jegyet szerezni rá?
Ha valaki tud valamit.......... légyszi írjatok!!
2009. szept. 2. 17:58
1/9 anonim válasza:
Hello! Én paksi vagyok és itt van egy bizonyos hely, aminek az a neve, hogy Omega jegyiroda. Mivel a városban nem volt túl nagy kereslet a jegyekre, itt még olcsóbban is lehet kapni. De gondolom nem paksi vagy...
2/9 anonim válasza:
De azért nézz utána ennek az üzletnek a neten, hátha lehet rendelni is, bár nem tudom.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem, én budapesti vagyok. De ha Pakson még van elmegyek érte . :-)))
2009. szept. 2. 18:45
5/9 anonim válasza:
Hú osztálytársam tegnap nagyon rám akart sózni 2 jegyet, csak arra nem emlékszek, hogy a svéd vagy a portugál meccsre... :(
6/9 anonim válasza:
Hello! 1. és 2. válaszoló vagyok. Ma délelőtt bementem megnézni és van még jegyük. DE sajnos azt hiuszem nincs internetes elérhetőség.De ha leöjssz érte Paksra, elmondom, hol találod meg ezt az üzletet.
7/9 anonim válasza:
Hello! Megint én! Az Omegában 10000 egy jegy.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, már azt hittem lemaradok róla.... De megnyugtattatok ! :-)))))
2009. szept. 3. 20:02
9/9 anonim válasza:
Vaterán nézd meg! mintha egyik nap láttam volna fenn jegyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!