Bratilla kérdése:
Valaki leírná nekem, hogy mit érdmes tudni a forciról? Játékszabályok, csapatok?
Figyelt kérdés
Van valaki, aki tetszik, és nagyon szereti a focit, de én kb. csak annyit tudok, hogy a két csapat egymás kapujába próbálja belőni a labdát.. Ez azért nem elég. :) Mit kell tudni ebben a témában?2013. jan. 26. 16:19
1/10 A kérdező kommentje:
*fociról. Bocsánat. :)
2013. jan. 26. 16:19
2/10 anonim válasza:
A fociban 1 csapatban 5+ 1 játékos van. A hivatalos játékidő 60 perc. Álltalában 4 méter széles kapura játsszanak. Jeles képviselői ennek a játéknak: Tony Parker, Ronnie O'Sullivan stb. A legutóbbi eb Németországban volt. És magát a játékot Chilei indiánok találták ki kb 300 éve. Onnantól sok változáson ment át.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)) Esetleg ha van még valami, írhattok!
2013. jan. 26. 16:55
4/10 MrPifta válasza:
az előző hozzászóló egy másik változatról ír, mint amire te gondolsz. Nézz meccset, keress a neten. Pl itt:
5/10 anonim válasza:
na most az első válaszolo szerintem a teremfoci ra gondolt de a rendes hagyományos foci az nagy pályán van (füves) és 11 játékos játszik 11 ellen, nem kézzel szokták a labdát írányitani :) valmaint 90 perces , de hozzá tenném ha még tudsz valamit a fociról attól még nem fog beléd szeretni én szerintem nem olyan nagy gáz ha 1 csaj nem tud sokat a fociról :)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utóbbi két választ is! :)
Nem is azt akarom, hogy ettől belém szeressen, de ha ez már ilyen állandósult téma, legalább legyek már tisztában vele, hogy miről beszél, és ne legyek teljesen h*lye.. :)
2013. jan. 26. 20:15
7/10 anonim válasza:
Most komolyan.. miért nem lehet beírni a gugulóba, hogy "labdarúgás" ?! Amit a 2. belinkelt, 4 másodperc alatt megtalálod.
8/10 anonim válasza:
a fociban lábbal vezetjük a labdát de alkalom adtán fel is vehetjük és vihetjük magunkkal. sőt pattogtatni is lehet. a hivatalos játékban 7,37654 cm-s kapura játszanak és nagyon fontos követelmény hogy a kapusnak a magassága 120 cm felett kell lennie jó edzettséget felmutatva. nem szabad kétszer indulni mert ez lépéshiba továbbá ha a labda a játékos hátát érinti akkor lila lapot kap a játékvezetőtől.
9/10 anonim válasza:
utolsó: látam Te is felcseszted magad xD
10/10 anonim válasza:
módfelett számottevő mértékben
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!