Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Látott már valaki, Pesten...

Látott már valaki, Pesten ilyen cipőt? Ha igen, hol?

Figyelt kérdés
[link]
2009. aug. 30. 20:36
 1/5 anonim válasza:
100%

Lion's Sport, 1074 Budapest, Rákóczi út 64.

Itt szerintem biztos kapni, ez van kiírva az oldalon amit linkeltél...

De kérdezd meg telón:06 1 342 1228

vagy e-mail-ben: info@lionsport.hu

2009. aug. 30. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Bocs de ki olyan hülye aki 50e ft kiad egy cipőért?

De még ha vmi nagy márkája lenne pl nike adidas puma amiket a focisták használnak de ...

Amugy ennnyiért már nem azért de 1 éves kondibérletet lehet venni nem cípőt

2009. aug. 31. 15:08
 3/5 A kérdező kommentje:

bocsiika, ne haragudj már...de nézd meg előtte jól, ha vmire kommentálsz.. mert ez adidas :) ..

és hagy töntsem el én, h milyen cipőt szeretnék venni. :) ok?:)

nem az volt a kérdés, h ki hülye..hanem az, h láttál-e ilyen vhol!

és.. szerinted, ha nem lenne márkás, ki lenne az a hülye aki kiadna 50 000et érte? csak gondolkozz már :) jóhogy márkás..

ott van a talpán h ADIDAS ;)

2009. szept. 1. 22:12
 4/5 anonim válasza:
hát sztem sem érdemes 50 000ér cipőt venni:S talán akkor ha vmi nagy focista vagy:D dehát akkor is:S
2009. szept. 4. 19:45
 5/5 A kérdező kommentje:

azért vennék most is drágábbat, mert kibírja 4-5 évig.

előzőm is 50 körül volt, és kibírt 5 évet:) most is bírná, csak eladtam csapattársamnak..

és sztem nem mind1, h 20ért veszek egy olyat ami kibírja 1-2 évig. vagy veszek egy 40-50 körülit és kibírja 5 évig vagy tovább :).. megértem h annak nem rédemes venni, akinek még nő a lába.. én sem vettem addig, még nem állt meg a növésben :) de mostmár fix 43as ;)

2009. szept. 16. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!