Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Te is örülsz, hogy végre...

Te is örülsz, hogy végre bűntetett a FIFA a rasszista szurkolók miatt?

Figyelt kérdés
Már éppen itt volt az ideje. Állandóan csak azért megy a nyavalygás, hogy milyen magyargyűlölet van, pedig...
2013. jan. 9. 16:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Persze, hogy örülök!Ennél már csak akkor örülnék jobban, ha szétbombáznák Magyarországot, mondjuk fejenként 1 atombomba szerinted elég lenne?
2013. jan. 9. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
64%

Remélem kérdező, hogy akkor is üdvözölnéd, ha ezek miatt ugyanilyen keményen megbüntették volna a románokat/szlovákokat:

[link]

Vagy esetleg az izraelieket:

[link]

Ugye, ezeken is felháborodsz?

2013. jan. 9. 20:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Utolsó: látom, hogy a válaszaid másolgatásában jó vagy. :)

Egyébként kérdésedre válaszolva: igen, felháborodok! Na, erre nem számítottál? :D Csak én nem érzem a magyar szurkolók bűnét kisebbnek csak azért, mert más népek is hasonlót csinálnak, hiszen kinőttem az óvodások mentalitását, miszerint "de hát ők is ezt csinálták".

Másrészt ha nem tetszik, fel kell őket jelenteni.

2013. jan. 10. 07:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Megérdemeljük!
2013. jan. 10. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Csak én nem érzem a magyar szurkolók bűnét kisebbnek csak azért, mert más népek is hasonlót csinálnak,"

Csak az a baj, hogy a kedves izraelieknek először a saját házuk táján kéne söprögetni, mielőtt másokra panaszkodnak.

2013. jan. 10. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!