Sürgös! Mikortol lehet a magyar portugál ill a magyar svéd őszi rangadó mecsre?
Figyelt kérdés
Mert másodikos leszek 2009 szebtember elsején és az osztály társam apukályával ki szeretnék rájuk menni2009. aug. 24. 14:53
1/5 anonim válasza:
Már majdnem egy hónapja lehet jegyeket kapni, de szerintem te már lekéstél...és ha esetleg mégse, akkor is már csak 20zres jegyek vannak. A legolcsóbb, 4ezres jegyek szinte rögtön az elején elkeltek. sajnálom :(
2/5 A kérdező kommentje:
talán van 4ezres jegy
2009. aug. 24. 17:59
3/5 anonim válasza:
én nyáron egy hónapig dolgoztam, egy utazási irodában, és árultunk jegyeket, viszonteladtunk csak ez igaz, de megbízható forrásból mondom, hogy akkor (július kb) óránként 8000 jegy fogyott:( ha van még jegy csak legdrágább ez nagyon nagyon valószínű nem akarom azt mondani hogy biztos, meg a remény hal emg utoljára emg midnen, de tényleg:(
4/5 anonim válasza:
szerintem már csak feketén tudnál jegyet szerezni.... első váaszoló vagyok.
5/5 anonim válasza:
Nézd meg a www.mlsz.hu t. ott fent vannak a meccsek,és asszem tudsz elöfoglalni,de már csak a svédre.
sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!