Hány ponttal fog nyerni a Real Madrid C. F. a bajnokságban?
Figyelt kérdés
Szerintetek mennyi ponttal fog nyerni a világ legjobb csapata?2009. aug. 22. 19:26
1/7 anonim válasza:
nyerni? ne legyél biztos
a világ legjobb csapata- háááát....
2/7 anonim válasza:
szerintem 15 ponttal lesz elmaradva a Barcától...
4/7 anonim válasza:
Az az elnök, akinek a modern futballban az az igazolási filozófiája, hogy védőt igazolni gyengeség, az szerintem nem lesz elnök egy év múlva, mert jó védelem és elől is pár zongoracipelő ember nélkül csak primadonnákból felépített "csapattal" nem lesznek bajnokok.
A Realnak az a baja, hogy az ötvenes években bejött nekik, hogy megszerezték a világ két legjobb csatárát Di Stefano és Puskás személyében és hülyére nyerték magukat és azóta is ezt erőltetnék...
5/7 anonim válasza:
HÁt én közel se mondanám a világ legjobb csapatának ezt a sz@rt...örüljetek,ha eléritek a 4-ik helyett,egy 50-60 ponttal,jah és hogy több gólt fogtok kapni mint rúgni az is biztos
6/7 anonim válasza:
hát azért kicsit eltúlozzátok:S a real igenis jó csapat, nem állítom, hogy biztosan bajnokok lesznek, emg megnyernek mindent de igenis igazoltak védőt is...nektek garay, albiol és arbeloa micsoda? és van zongoracipelő is akármelyik diarra például, sőt én akár robbent is húzóembernek tartottam a tavalyi (tényleg, elismerem szar csapatban) és lehet még sorolni. meg annyi, hogy mindig csak a sztárokkal foglalkoztok, mikor vettek lassanat leszarták, meg granerot (aki kb az év felfedezettje lehet) leszarják, meg még van jópár ilyen ember is. szal nemcsak sztárjaik vannak, és am egyébként erre most azért volt szükség az idei vásárlásra, mert ti is tudjátok h nemzetközi porondon nem értek el sokmindnet 2002 óta, és itt eredmény kell, elismerem h szarok voltunk már, az elmúlt év a real teljes történelmének elgrosszabb éve volt, de ez a vásárlás ennél fogva szükségszerű volt, ezt pedig emg lehet érteni, és nem b@szogatni kéne.
7/7 A kérdező kommentje:
koszi hogy kialltal a csapat mellett
2009. aug. 31. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!