Kobe Bryant . Vélemények?
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 20:46
1/8 anonim válasza:
Egy jó hátvéd. Megkérte a kezed, és nem tudsz dönteni? Vagy miért kérdezted?
2/8 A kérdező kommentje:
Kössz a kommentet . Dehogyis :D Csak nagyon vitás ember és kosarazó szerintem . Kíváncsi vagyok , hogy ki mit gondol róla . Mert nekem Michael Jordan mellett az egyik példakép :)
2009. aug. 20. 20:59
3/8 anonim válasza:
Nem mondhatnám hogy minden zűrtől mentes alak, de kisebb feltűnést kelt mint pl. M. Jordan, és jobban is kedvelem.
4/8 anonim válasza:
Tipikus kosárlabdázó: Oltári nagy arc,önteltség,egománia,ocsmány tetkók,elmaradhatatlan balhék stb.
Ezen kívűl igazi őstehetség volt.
5/8 anonim válasza:
Kobe már egy kihúlló félben lévő csillag.
Voltek ennél sokkal jobb napjai is annk ellenére hogy most megint bajnok lett.
Én szerintem a most aktív kosárlabdázók listáján a 3. helyre rakható Dwyane Wade és LeBron James mögött.
Most sokan azt fogják írni hogy James jobb mint Wade, de ez messze nem így van! Nézzétek csak meg hogy Jamesnak ott az egész Cavs. Wade-nek egyedül kell a hátán cipelni a Heat-et. Ekkora megassággal még senki nem blokkolt annyit mint Wade.
6/8 anonim válasza:
A világ egyik legjobb kosarasa, a csúcson már túlvan, de azért vannak még előtte nagy meccsek. Nekem személy szerint a ledvencem.
7/8 anonim válasza:
Egy nagyképű f@sz!De amugy tényleg az egyik legjobb...de azis benne van hogy már lassan kiöregszik
8/8 anonim válasza:
a kedvenc játékosom, ha nem a legjóbb akkor az egyik legjóbb játékos, sose láttam rossz meccset tőle, ha nem volt formában akkor is mindig dobott 20 pontot legalább. nem mindig szerettem főleg a karrierje elején nem, de akkor is látszott hogy őstehetség csak még fiatal volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!