Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek ki nyeri az idei...

Aplaka kérdése:

Szerintetek ki nyeri az idei BL-t és miért?

Figyelt kérdés

2012. dec. 9. 16:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
most is ők voltak kifogásokat könnyű keresni
2012. dec. 11. 08:25
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem a MU-Barca-Real trio közül fog eldőlni és esetleg még odaférkőzhet a Bayern, Milan is
2012. dec. 12. 21:45
 13/14 anonim ***** válasza:
Milant nem értem miért nagyon gyenge csapat... Szerintem Mu,Barca,bayern,dortmund nak van esélye a Real vmi rémgyenge idén.
2012. dec. 12. 23:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Ezért BL a BL, mivel nem lehet megmondani.

Dortmund: Szimpatikus csapaot sok motivált tehetséggel és egy remek edzôvel. De egyszerûen nincs meg a tapasztalatuk a BL-ben.

Bayern: Ugyan olyan erôsek, vagy kicsit erôsebbek. Ha jól tudom, Jupp vissza fog vonulni, tehát utoljára odacsaphat.

Juve: Csapatként remek, de az egyéniségek/Pirlon kívûl/ hiányoznak.

Barca: Új edzô, ugyanaz a stílus, klasszis játékosok. Ugyan az mint a Juvénél csak egyéniségekben gazdag. Remek taktika, motivált világklasszis játékosok.

Real Madrid: A bajnokság biztosan elment, jöhet a BL. Az egész madridizmus a 10.-et akarja és Mou az egója miatt meg akarja nyerni nekik. A rossz teljesítmény ellenére tele van remek játékosokkal és Mou tavaszra felpörgeti ôket.

MU: Fergie remek edzô, a támadószekció az egyik legjobb+ Angliában játszák a döntôt ami plussz motiváltságot adhat.

A többi csapat szvsz nem tényezô.

2012. dec. 14. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!