Mi a véleményed a Chelsea-ről?
Tudom, hogy rossz formában vannak, és 100-szor is leírhatjátok, hogy szégyen, hogy kiestek a Bl-ből. DE! Annyit és annyit hallani olyanról, hogy a régi játékosok csak jókat mondanak róla, meg hogy vissza-vissza térnek játékosok, hogy megnézzék a csapatot. Mint egy nagy család. Chelsea drukker vagyok, gondolom ez leesett. Keresve se találtam volna jobb példát mutató csapatot. :)
Szerinted?
Akkor keresgélj még egy kicsit a PL-ben mert a Chelsenél nagyon sok példamutatóbb csapat van.
Abramohvics óta egy zsoldos csapat lett a Chelsea, ahol az edzőket semmibe veszik, a klub korábbi nagy játékosát menesztik edzői állásából mert elbukott 2 meccset, azelött meg egy középszerű Chelsea-vel BL-t és FA kupát nyert.
Egy MU, vagy egy Arsenal ezerszer példamutatóbb csapat mint a Chelsea.
Mert szerinted példamutatóbb egy olajmilliárdokból összevásárolt, évente új edzővel felálló jelentősebb történelem nélküli csapat mint azok akik önerőből jutottak el oda ahol most vannak, jelentős történelemmel a hátuk mögött, számos legendával, megbecsült edzővel stb stb...
Az a másik hogy a Chelsea szurkoló tábora Abramovics elött kb lekorlátozódott Angliára, azon belül is inkább Londonra, aztán jött a lóvé és a sztárok, egyből megjelent a sok divat is.
Elvakultságod miatt úgy sem ismered be szerintem, de a Chelsea nagyon távol áll a példaértékű kluboktól.
a chelsea nagyon messze van a példamutató csapatoktól.
Az egyik legnagyobb vicc a futball világban.
Abra pénze nélkül nem is létezne már a klub.
nagy család jah :D:D:D
divatcsalád, ha meg abra megunja akkor mentek psg, barsza drukkernek :D
Real Madrid például, Milan, Juventus, Manchester United. Szinte az összes játékostól azt lehet olvasni hogy milyen jó emlékei vannak, szivesen visszajár meg ilyenek.
Példának ott van Zidane. Real alkalmazott még ha jól tudom de tessék:
Ott figyel a Juventus-Chelsea meccsen. De szinte minden csapathoz visszajárnak az egykori játékosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!