Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mi jut először eszetekbe egy...

Mi jut először eszetekbe egy női focibíróról?

Figyelt kérdés
Főleg focista fiúkra vonatkozik a kérdés.Mi az első ami eszetekbe jut, ha meglátjátok hogy egy akármilyen meccseteken nő/lány a partjelző?
2009. aug. 18. 18:15
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát egy elég férfias nő:D
2009. aug. 19. 02:20
 2/10 A kérdező kommentje:
14 éves, teltkarúcs lány vagyok, eléggé szembetűnő keblekkel.Meccsre mindig szoknyában megyek nyáron, valami csini toppal.Mindig megbámulnak a játékosok, és kíváncsi vagyok hogy pontosan mire gondoltok.
2009. aug. 19. 14:20
 3/10 anonim válasza:

Szerintem ha partjelzőnek mész akkor alapból úgy indítasz, h "Jé, ő a szabályokat is tudja!"

Ha meg szoknyában mész akkor lehet valaki nem a meccsre fog figyelni XD

Ezt úgy mondom, h én nem vagyok nagy focista...de ha az én sportomban (kosárlabda) vki bíró/segítő lenne akkor ez lenne az első reakció.

2009. aug. 19. 15:35
 4/10 anonim válasza:
Kizárt, hogy játékvezető lennél, A megfelelő formaruha nem szoknya és top, hanem a hivatalos mez. Úgyhogy találj ki valami hihetőt!
2009. aug. 20. 21:11
 5/10 A kérdező kommentje:
A meccs előtt szoktam szoknyába menni.A meccs alatt természetesen fekete gatya, a két csapattól eltérő színű mez, az MLSZ jelvényével és fekete sportszár.De ha akarod tartok szabályismeret órát hogy elhidd:P
2009. aug. 21. 12:17
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Puskás Ferenc
2009. aug. 24. 14:14
 7/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, hol vezetsz te meccset, ahol szoknyában lehet lenni, ugyanis játékvezetőknél a rövidnadrág és a mez az egyenruha, tekintet nélkül a nemekre...kis hazugságszagot érzek :D:D:D
2010. jan. 3. 01:06
 8/10 A kérdező kommentje:
A szoknyát úgy értettem, hogy a meccs helyszínére megyek abban.Az már mellékes hogy a nadrág meg a mez XS-es mérete is akkora rajtam, hogy csak na(mivel női méretezés nincsen) de azért gondolom a játékosok a meccs előtt megszokták nézni hogy ki jön, és a meccs előtt a pályát is átöltözés előtt szoktam bejárni
2010. febr. 13. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
az hogy mit keres ott, a foci nem női sport...
2010. febr. 13. 23:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekünk 2szer vezetett már meccset nő ... olyanokat fújt le ami simán mehetett volna tovább. asszem egy kétes büntetőt is befújt ellenünk szal én nem kérek több nőt ha lehet :D (jaaa és még csak nem is volt jó nő :( XD )
2010. febr. 14. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!