Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » A foci miért ennyire népszerű?

A foci miért ennyire népszerű?

Figyelt kérdés

Nem mondom,hogy rossz sport,de szerintem egyáltalán nem izgalmasabb mint néhány másik.

Mi a titka?

2012. nov. 21. 20:25
 1/5 anonim ***** válasza:
talán az hogy az "ügyetlenebbik" végtagunkkal próbálunk boldogulni?
2012. nov. 21. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Az ilyen emberek addig nem fogják értékelni a focit,amíg ki nem mennek egy tétmeccsre,nem muszály hatalmas fociligán,egy egyszerû kis csaptokkal való tornán is meg lehet látni a lényeget...mert nagyon más ha tv-ben nézed és még életedben nem fociztál,minthogy ki mész és játszol.Mert mikor még nem fociztam csak néztem a tvben akkor mondtam hogy ez miért nem ezt csinálja,miértnem fut,miért nem rugja rá stb szóval úgy gondoltam hogy a foci könnyû és kész...és ezen az alapon megkérdeztem a sulifocicsapat edzõjét hogy nem e játszhatnák e a következõ meccsen,mondta hogy eljöhetsz.El mentem,és már a bevonulásnál van az a hatalmas izgalom,amikor me

g megy a mecs az valami hihetetlen,elõször az izgalomtól majdhogynem megdermettem......De tudod azóta minden eggyes mecs olyan izgalmas mintha csak az elsõ lenne.Pedig azóta már két éve leigazolt játékos vagyok.Nah meg aztán a focitornai izgalomról ne is beszéljünk,az amikor azon gondolkodsz vagy tizenhat emberrel,hogy ha XY csapattal x-et játszunk akkor vajon hányadikak leszünk stb...Nah ameddig nem tapasztalod meg saját magadon ezt az érzést,addig unalmas lesssz számodra a foci...

2012. nov. 26. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet igazad van előző, de ez ugyanúgy megvan más sportokban is pl: kosárlabda,kézilabda,röplabda,vízilabda...
2012. nov. 26. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

mert az emberek többsége viszonylag egyszerű :)

amúgy cirkusz + kenyér. régen is volt divat, ma a football az..

2012. nov. 28. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:

a foci már rég sokkal több mint egy sport.

egy vallás, hatalmas üzlet, ahol emberek százmillió szórakoznak együtt.

az, hogy mitől lett a legnépszerűbb sport annak sok oka van.

A futball egy egyszerű sport, csak egy labda kell hozzá. A szabályok egyszerűek, alig változtak 150 év alatt.

A legtöbb fociszerető valszeg azért tartja kedvenc sportjának mert már kisgyerekként sokat focizott.

2012. nov. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!