Röplabda mennyire nehéz sport?
Nagyon szeretnék röplabdázni de nem tudom mennyire bírnám mivel van rajtam fölösleg.A suliban sokat röpizünk és ott tetszett meg a sport :D Régóta gondolkozok hogy kéne egy sport mert hiányzik az életemből(régen rendszeresen úsztam és karatéztam de egészségi okok miatt abba kellet hagynom,de nem a súlyom miatt) egyáltalán lehet még jelentkezni mert hát már lassan félév van! Lécci segítsetek! :DD köszönömm:D(ja és ha valaki tud valami jó helyet Msikolc közelében akkor lécc irjátok lee :d
14/L
Nem nehez, viszont ha egy elozoleg osszeszokott csapathoz kerulsz, eleg nehez beilleszkedni, ha nem ismereda szakszavakat, meg ilyesmi. Szoval ajanlom, hogy elott nezz utanna egy kicsit. En is igy voltam. A kezeddel semmi nem lesz, max az elso 2 hetben par percig csipni fogja a kezed,miutan kivedtel egy nagyobb tamadast.
Sok szerencset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!