Király Gábor kifejezetten rossz kapus, nem való ide!?
Figyelt kérdés
Ki ért egyet, illetve aki nem, miért nem?2012. nov. 14. 22:06
1/10 anonim válasza:
Miért ne illene ide? A mai 0-2 annyiban köszönhető neki hogy végül nem 0-6 lett. Nagyon jó kapus Király, csak elérte őt is az a népbetegség hogy kiöregedés. :/
Tud védeni, egész jól, csak már 37 éves és nem olyan gyors mint volt 5-8 éve
2/10 anonim válasza:
Vén fäsz! szépen kikaptunk! vannak tőle jobb kapusok!
3/10 anonim válasza:
Nem rossz kapus, csak már lassú eléggé sztem. Inkább védjen a Bogdán. Nem mintha ettől sokkal jobb lenne a magyar bohóc válogatott.
4/10 anonim válasza:
87 válogatottságot cukorra adják mi?:)
5/10 anonim válasza:
fénykorában nem volt rossz, de már néhány éve hanyatlik az öreg..
7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem rossz kapus. Azért védett ő régen egy akkoriban jónak mondható Herthában is. Csak már öreg és szerintem is jobb már Bogdán Ádám.
8/10 anonim válasza:
ezért nem értem miért kell még mindig játszatni..
9/10 anonim válasza:
Remelem igy negy ev elteltével neztetek az EB-t..nyomorékok..Kiraly a legjobb
10/10 anonim válasza:
Utolsó: Ment a pont. Szerintem is az egyik legjobb.
0-4 re kikaptunk, de ha rossz kapus lenne Kiràly 0-14 re kaptunk volna ki, mivel 10-et kivèdett a kèt fèlidõ alatt ùgy, hogy a belgàk soroztàk õt a lövésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!