FehérBenjamin kérdése:
Megvédi a címét a miami heat?
Figyelt kérdés
heat,miami2012. nov. 14. 18:40
1/6 anonim válasza:
Sanszos, bár a Knicks elég jó szezonrajtot vett, akár még lehetnek az idény meglepetéscsapata is. Személy szerint én Chicago drukker vagyok, de azt kell mondanom hogy Derrick Rose nélkül nincs sok esélyünk. Ami nekem nagy meglepetés az a Lakers gyengélkedése, bár várható volt hogy a sok sztár nehezen találja majd a közös játékot, de lesznek ők még jobbak is. Az Oklahoma is jó, bár azért tavaly mindenképpen erősebbek voltak Hardnennel a soraikban, szerintem nekik a rájátszás második köre végállomás lesz.
2/6 anonim válasza:
Heat szurkoló vagyok ős idők óta, és most se gyenge a csapat! Minden esély megvan rá és persze arra is hogy ez nem sikerül,de ez még a jövő zenéje...
3/6 A kérdező kommentje:
szerintem idén bőven beleszólhat a knicks a bulls is akár de még ott van a san antonio meg a lakers
2012. nov. 15. 14:43
4/6 anonim válasza:
Szerintem is meg fogja védeni a címét a Heat. Ha Lebron nem sérül meg a Play-offra, akkor ők a keleti konferencia favoritjai. A döntő viszont szorosabb lesz, akár a Lakers (ha feljavulnak), akár az OKC meg tudja idén jobban nehezíteni a dolgukat.
Az első válaszolónak viszont üzenném, hogy ne adja fel. A rájátszásba Rose nélkül is bejut a Bulls, ott pedig már ő is visszatérhet!
5/6 anonim válasza:
Nem biztos az sem hogy akár a rájátszásban játszhat, bár mindenképp jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!