HY! 13Éves fiú vagyok és nagyon jól focizom. Eddig soha nem fociztam. Lehetne belőlem jó focista, ha most kezdenék járni?
Figyelt kérdés
Nagyon erőset tudok lőni jól vezetem a labdát és nagyon gyors vagyok.2012. nov. 12. 15:08
1/10 anonim válasza:
ha fociztál már régebben, csak nem egyesületben, akkor lehet... De most elkezdeni már késő ha ilyen céljaid vannak:)
2/10 SSanchez válasza:
Szerény is vagy:) Jó focistát kifejteném bővebben, nem arról szól, hogy 4 embert végigfűzöl és gólt vágsz. Nagyon gyors vagy, akkor jó szélső lehetsz, semmi több:) Itt posztok vannak, minden poszton az adott posztnak megfelelő tulajdonsággal rendelkező játékosok játszanak. Én is szélső voltam/vagyok. Ha csatár vagy és az a feladatod, hogy gólt lőj, megrúgod, jó focista vagy, ha mellé lövöd már nem.
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!És az előző kommentelőnek azt szeretném írni, hogy nagyon gyors vagyok és pontosan tudok bikázni.:)
2012. nov. 12. 16:51
5/10 A kérdező kommentje:
Ez úgy volt amúgy:5.-ben fociztam először akkor nem is tetszett meg nem is ment,de amikor 6.-ban az osztálybajnokságra elmentem akkor nagyon megtetszett és akkor rohamosan elkezdtem fejlődni és azóta csak fejlődöm ,de csak tesiórán szoktam focizni, de én sem értem mert heti 3 tesink van és maxx 25-30 percet focizunk.
2012. nov. 12. 17:09
6/10 SSanchez válasza:
Ha fejlődsz, akkor meg kellene próbálni egy Megyei csapatban, vagy akadémián. Inkább akadémián, ki tudja, még válogatott játékos is lehetsz.
7/10 anonim válasza:
Az hogy erőset tudsz "bikázni" ahogy te írod az nem nagy erény. Pontosan is tudsz? Vagy csak megrúgod mint egy hülye és megy amerre megy? :D Mert ha pl. te szabadrúgáshoz odaállsz, megrúgod, kimegy a stadionból addig valaki más odaáll szépen meghelyezi és beteszi a felső sarkoba. Ja és az arcból kicsit vegyél vissza.
8/10 anonim válasza:
Jelentkezhetsz csapatba csak nem biztos hogy sokat játszatnak majd meccsen,de még simán bár én 4 évesen kezdtem
a Tiszavolán-nál és most fejeztem be a futballt
9/10 anonim válasza:
Nem akarok beszolni de 5 éve focizom és nálunk a fradiba nem elég annyi hogy gyors vagy es bikat lősz volt egy ugyanilyen gyerek ugy kivágta az edző mert csak nyafogot szóval ... :)
10/10 anonim válasza:
Nem azért de ami tesiórán gyors és erős az meccsen cspatba már nem,de próbáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!