Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mitől játszottam jobban...

Mitől játszottam jobban tegnap, mint máskor, és mit tegyek, hogy máskor is jól játsszak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Eddig nem voltam túl jó fociban (suliban hobbiként focizunk), eddig is csatár voltam, viszont eddig nem nagyon mentek a labda levevések, gólt se sokat rúgtam, azt is inkább üres kapura stb. De tegnap játszottunk, és hirtelen minden más lett. 5-2-re nyertünk, 3 gólt rúgtam, 2 kapusnak, az osztály egyik legjobb kapusának, 1 gólpasszt is adtam, és sokkal jobbak voltak a passzaim és a labda levételeim, mint máskor. Mitől lehettem jobb, és mit tegyek, hogy máskor is jól játsszak?

2012. nov. 10. 17:46
 1/1 anonim válasza:
Van amikor az ember kifog egy ilyen napot. De ha szeretnél màskor is jól focizni, akkor gyakorolj:)
2012. nov. 11. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!