Szeretnék bekerülni egy rangosabb (NB l - NB ll) színvonalú labdarúgó akadémiába . Ha valaki esetleg használható információval tudna szolgálni (kiválasztók, egyéb. ) nagyra becsülném.1997-es születésű vagyok . Valaki tud segíteni?
Figyelt kérdés
2012. okt. 29. 23:24
1/6 SSanchez válasza:
Azt tanácsolom, hogy nézz körül a megyékben milyen labdarúgó akadémiák vannak, például Vas megyében van az Illés Akadémia, Haladáshoz tartozik. Nem tudom hol laksz csak példát mondtam, vagy menj el futball edzőtáborokba, telkiben is szokott lenni.
2/6 A kérdező kommentje:
A távolság nem számít, és a problémám igazából az, hogy nem tudom, mikor szoktak lenni a kiválasztók az egyes akadémiákba. Lesz-e még az idei szezonban valahol, azt jó lenne tudni (nem találtam róla információt)
2012. okt. 30. 13:35
3/6 SSanchez válasza:
Hát fel kellene keresni egyet, én annyit tudok akadémiáról, hogy általános iskolából lehet jelentkezni, de lehet át mehetsz csak úgy, utána kéne kérdeznetek.
5/6 berti12 válasza:
én akadémista vagyok,bármikor mehetsz felvételizni, csak megkel beszélni az ügyintézővel.es pl az u18 fogsz akkor edzeni, ha az edző lássa h jó játszol maradhatsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!