Amerikai fociba mennyire számit fontos posztnak a cornerback?
Az összes edző kiemelt a többiek közül és egységesen erre a posztra akarnak nagyon gyors ütembe betenni pedig a leggyorsabb vagyok magasságom 181cm/74kg elkapási % is kb 90% os.
és eléggé agressziv játékon játszok.
egyik poszt se fontosabb a másiknál ha valamelyik fontosabb lenne akkor a másik posztot miért nem szüntetik meg? vágod.
Amúgy defenseben az a fontos hogy fizikálisan legyél jobb a támadók ellen. Szóval mostmár érted miért téged raknak be cornernek ha te vagy a leggyorsabb és még agresszív is vagy.
Értem, bár még annyira nem világos az a része hogy ha tegyükfel igy van ahogy irtam akkor a gyors embert miért nem WR posztra teszik be?
Nincs bajom a CB -vel sem csak fejben teljesen Offense játékra készültem és logikusan az edzőknek van igazuk ha erre látnak jónak de picit csalódott vagyok, de lehet hogy én látom nagyon hülyén a dolgot.
így látatlanba nehéz megmondani az igazi okot, valszeg nem olyan jó a kezed mint a többi elkapónak.
de lehet a magasságod miatt, a sebességed miatt, alkatod miatt stb..
a korodat se tudni, de a 181cm nem sok a felnőtteknél még itthon se.
szóval így látatlanba nehéz megmondani az igazi okot, csak találgatni lehet. Az edzőid kérdezd, ők megtudnák adni a helyes választ.
23 éves vagyok :) ez kiamardt, elkapási % om durván 90% és ezek a játék közbeni Szélső passzok, magasságom 181 ez teljesen átlagos viszont teljesen egyértelmüen romboló embernek akarnak, 180% san hajtok edzéseken 2,5-3x többet teljesitek mennyiségileg edzéseken mint az elvárt és a csapat 80% a, persze ez betudható a többi sportnak amit végzek egyik edzésről megyek a másikra.
csak zavaró számomra hogy a legjobb szeretnék lenni ezért teljesitek is aminek meg van az eredménye látom az edzőkön és mindezek ellenére számomra egy nem olyan fontos posztra akarnak betenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!