Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Lehetek válogatott?

Lehetek válogatott?

Figyelt kérdés
Kimegyek Andorrába vagy San Marinoba lakni és ott leszek válogatott és így jácchatok nagy csapatok ellen
2012. okt. 17. 19:15
 1/4 anonim ***** válasza:
hát igen de ahhoz meg kell kapnod az adott ország állampolgárságát, és az nem is tudom hány év kell hozzá hogy egyáltalán igényelhesd. Talán 5? de igazából akkor mi lesz ha mondjuk San Marinoba kimész és válogatott leszel és kapsz meghívót a válogatottba? Ott úgysincs esélyed semmit elérni. Akkor már inkább idehaza...
2012. okt. 17. 19:29
 2/4 VVMMvvmm ***** válasza:

De az ő célja szerintem "nagy" csapatok ellen játszani!

Az ötlet vicces, de ettől még logikus lehet.

Bár nem értem, hogy az ilyen gyenge válogatottak számára

miért nincs egy gyengébb osztály.A jégkorongban bevált

ez a rendszer.

2012. okt. 17. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
de miért jó az neki hogy nagy csapatok ellen játszik? ezt nem értem. Hiába játszik pl a brazilok ellen azok lőnek 8-at és akkor ennyi? csak az élmény miatt hogy majd mesélhesse az unokáknak hogy játszott a brazilok ellen?
2012. okt. 17. 21:56
 4/4 VVMMvvmm ***** válasza:
Megválaszoltad !
2012. okt. 17. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!