Az NB1 körülbelül, Olasz hányadosztálynak felel meg erősségben?
Figyelt kérdés
Legfőképp az érdekelne, hogy egy NB1-es középcsapat (7-10 helyezett)körülbelül melyik Olasz osztályban állná meg a helyét és ott hányadik helyen végezne? Kíváncsi vagyok, hogy egy Paks, Kecskemét, Újpest stb közepes szintű focistája miért nem megy ki Olaszországba? Ott milyen szintű csapatba férnének be? És miért nem mennek ki pénzt keresni? Ez komolyan érdekelne.2012. okt. 15. 18:47
1/3 anonim válasza:
Az olasz másodosztálynál gyengébb a magyar NBI. A harmadosztálynál szerintem azért erősebb valamivel, de oda meg ki akarna menni?
2/3 anonim válasza:
Az olaszok az alacsonyabb osztályokban (de néhol az elsőben is) inkább a hazait választják egy posztra mint a külföldit. Ha a hazai gyengébb néhol akkor is.
3/3 A kérdező kommentje:
Úgy tudom, hogy egy Olasz 3. osztályban is bőven több pénzt lehet keresni, mint egy átlagos NB1-es játékosnak idehaza. Vagy tévedek? És tán szakmailag sem biztos, hogy visszalépés, mondjuk Kecskemétről az Olasz 3.vonal. Lehet, még fejlődni is jobban lehetne a profi szemlélet átvételével?
2012. okt. 15. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!