Tippmix 4/5-ös kötés valaki segítene?
Figyelt kérdés
van 5 meccs ezt szeretném megjátszani 4/5-ös kötésben..
hogyha a megjátszott téthez 100-at x-elek akkor a végén 500 Ft-ot kell majd fizetnem??
Illetve nekem kell bejelölni az 5 meccsből hogy melyik 4 lesz a nyertes vagy ilyet nemkell csinálni csak alul a kötés típusánál beírni hogy 4/5?
2012. okt. 12. 13:58
1/3 A kérdező kommentje:
Illetve ha bejön a 4 meccs azoknak az odds.-ét kell csak beszorozni?
2012. okt. 12. 13:59
2/3 A kérdező kommentje:
illetve ha bejön a négy meccs akkor az alaptétet amit felraktam(100ft) azt kell megszorozni az eredő odds.-el vagy pedig az 500-at?
2012. okt. 12. 14:10
3/3 anonim válasza:
nos a lényeg...
teszel 5 meccset...
abból legalább 4 et el kell találnod hogy nyerj
ha ötöt nyersz megkapod mind az ötért a nyereményt...
ha 4 et lalálsz el akkor a négynek a szorzóját kapot meg
ez akkor jó ha nem vagy biztos 1 nek az eredményében, mert ha az nem jön be még akkor is nyersz
én nem szoktam így játszni, de ha így rakod meg akkor 5* kell befizetni tehát 100*5=500 ft de ha abból 4 bejön már nyertél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!