Mit gondoltok a Videoton eddig szerepléséről, és szerintetek meddig juthat a csapat?
Véleményem szerint ez a csapat,egy EURÓPAI CSAPAT!
Nem rugdossák össze-vissza a labdát,hanem szépen megjátsszák. Leszámítva a Gent elleni meccset,összesen 1 gólt kaptunk 7 mérkőzésen, ez valami fantasztikus.
A Videoton játéka nagyon taktikus.Fegyelmezetten beállnak védekezni,az ellenfél nem tud vele mit kezdeni,majd kontrából,okos szép játékkal helyzeteket,alakítunk ki,és azért gólokat is lövünk. Most a Sportingot vertük 3-0-ra,amire nagyon büszkék lehetünk,mert ez nem akármilyen eredmény! Paulo Sousa szerintem egy fantasztikus edző!
Szerintem ez a Videoton nagyon rendben van, bár nem szeretnék semmit sem elkiabálni, de szerintem bárhogy is alakuljon, amit eddig elért ez a csapat, arra mindannyian büszkék lehetünk!!! :) :)
Azért a Fradi csak legyőzte ezt a csodacsapatot.
A Sporting egy pocsék csapat.Szerintem egy nyamvadt
szögletet sem tudnak beadni(Már az alapján amit nagy szenvedve láttam a meccsből).Azzal viszont egyetértek, hogy a Videoton egy európai csapat mint az Eger,Honvéd,Paks és a többi.
Ott a Vidi a csoportkörben,örüljünk neki!
Igen,Európai csapat,hisz a Genk,a Trabzonspor,és a Sporting is EURÓPAI SZINTŰ CSAPAT,ÉS MÉG IS PARTIBAN VOLTUNK VELÜK,sőt ki vertük őket,úgy ahogy a Basel sem jobb olyan nagyon nagyon!!!
A Sporting tavaly a legjobb négyig jutott,ez mindent elmond!
Szerinted Vidi ugyan olyan,mint egy Paks?
Kíváncsi lettem volna egy Paks-Sportingra= tuti vereség!!!
A fraditól kikaptak,és????? Benne van. Kivett belőlük a 3-0,ez érthető! De valamiért mégis kikapott a Trabzonspor, a Genk,és a sporting is!
Magyar csapatok nem nagyon jutnak csoportkörbe,és nem fociznak ilyen jól,én ehhez képest mondom!
A Trabzonspor tavaly a bl-ben volt,és megverte az Intert,és hazai pályán nem kapott ki. A Sporting az EL-ben a legjobb 4-ig jutott! A Basel kiverte a MU-t! :)
És pont azért voltak szarok ellenünk,mert jól védekezünk,és nem tudtak velünk mit csinálni! Ha megnézed a meccseket,akkor a Viditől egy normális focit látsz,és ez magyar csapattól ritka!
Adom a zöld kezeket!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!