Kislabda hajítás 1998 as korosztályban mennyi az átlag vagy mennyit kell dobni mert neveztek versenyre de sosem szerettem dobálni stb? (félek hogy leégek)
Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 20:14
1/6 anonim válasza:
én 97-es vagyok de én 65m-t dobok. de emlékszem az alattam levő osztályban (98/99-esek) olyan 45m volt azátlag fiúknál és 34 a lányoknál
2/6 VVMMvvmm válasza:
Érdekes, hogy egy budapest egyéni gyermekbajnokságon egy
12 éves lány 46 métert dobott.(2011.szept 16. volt az időpont).Egyébként a 9. helyezett 23 métert.
A leány 9 éves kategória győztese pedig 23 métert.
Valahogy ebben a számban nem tudsz leégni, mert ez
speciális képességet igényel.Gyakorlatilag semmit nem
fejez ki a kislabdahajítás.
3/6 A kérdező kommentje:
Háh végül 45m 2.hely :D
2012. okt. 4. 14:15
4/6 anonim válasza:
Hat nekem utolso ilyen probalkozasom ezelott 3 honappal volt (en is 98-as vok) es 53m lett... a 45 azert szerintem eleg keves a 2. helyhez, attol fugg milyen a szinvonal..
5/6 A kérdező kommentje:
ja
2012. okt. 4. 21:21
6/6 A kérdező kommentje:
egyébként rohadtul nem érdekel szevasz :D
2012. okt. 4. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!