Kedvenc Csapatotok? (Football)
Figyelt kérdés
Személy szerint Bayern :)
MIA SAN MIA!
2012. szept. 30. 20:14
11/23 anonim válasza:
amúgy értelmetlen ez a vita, csak az elfogult nfl fanok nem látják be, hogy az amerikai verzió sehogy se football, csak a rögbi gyenge utánzata.
12/23 anonim válasza:
Ez nem vita! Football-nak hívják és kész!
13/23 A kérdező kommentje:
Mi ez a vita?:D
A Football az az európai.
NFL meg alapból 90%-ban ''kézi'' játék, tehát értelmetlen elnevezés rá a Football.
De ha elolvassátok a kérdés alatt álló 2 sort, rájöttök, hogy mire gondoltam..
2012. szept. 30. 21:06
14/23 A kérdező kommentje:
Ja, és nekem az első két találat a football szóra ez:
www.footballfactor.hu/
Football refers to a number of sports that involve, to varying degrees, kicking a ball with the foot to score a goal. (wikipédia)
2012. szept. 30. 21:08
16/23 anonim válasza:
Arra is válaszoltam! De nálam a ti szerintetek nem football-ra is gondoltam és ezért irtam azt,gondoltam jöhet minden,mert az is Football.
17/23 anonim válasza:
Euröpában ha azt írod hogy football akkor az foci, labdarugás, soccer mondjam még máshogy?!
Ha amerikában írod le azt hogy football, na akkor értik ők azt amcsifocinak. De tudtommal Európában vagyunk.
18/23 anonim válasza:
Manchester United és szeretem a Bayernt is
19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó
Lehetnénk barátok :D
2012. okt. 1. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!