Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Ki ez a gyerek?

Válasz25 kérdése:

Ki ez a gyerek?

2012. szept. 27. 21:31
 1/10 lee12 ***** válasza:

youtube tele van ilyen kölykökkel

pár év múlva már minden focista ilyen szinten lesz ha így fejlődnek

beírod new messi ronaldon maradona és már több száz videót ad ki

amúgy van egy srác tegnap láttam topliga.hu facebook oldalán valami horvát srác aki messi és ronaldo keveréke

a gyerekért már most 16 évesen versengenek a nagyok

2012. szept. 28. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Azért mert tud dekázni,nehogy már új CR legyen :D Meccsen mutasson valamit,és lehetőleg ne egy megye 3 színvonalú bajnokságba,akkor elhiszem,hogy lehet az új Ronaldo :D
2012. szept. 28. 14:44
 3/10 anonim válasza:

Utolsónak van teljesen igaza..

Dekázással mire megy egy meccsen te jó istenem?

Meg mert 10 méterről lőtt 2 kapufás gólt?

2012. szept. 30. 20:19
 4/10 A kérdező kommentje:

Kíváncsi lennék hány nb1-es focista tudná megcsinálni ezeket a türköket?

A videóban a türkök csupán a tehetségét jelzi.

Dzsudzsák mikor tudna ilyeneket csinálni?

2012. szept. 30. 20:34
 5/10 lee12 ***** válasza:

erre van egy zsneiális példám

volt egy műsor angliában(youtubeon is fennvan) valami olyasmi volt a címe hogy utcai focisták wayne roonyval

naszóval keresett nagy tehetségeket az utcán

na a műsorban volt egy lány aki kihívta roonyt egy freestyle versenyre

a csaj csinállt egy olyan dekatrükköt ami után roony köpnyi nyelni nem tudott

megpróbálta roony de nem sikerült neki de aztán pár óra gyakorlás után valamenyire sikerült

nasóval szerinted ez a csaj akkor jobb ocista volna ronnynál:D

amúgy volt fókuszban a magyar freestylos srácok akik világbajnokok és kérdezték miért nem fociznak rendesen nagypályán

mondták hogy nem tudnak nagyot és pontosan rugni gyorsan futni meg szervezett paszjátékot csinállni

nem ugyan az a 2 sport csak az eszköze ugyanaz

2012. szept. 30. 23:26
 6/10 lee12 ***** válasza:

mellesleg Dzsudzsák pont hogy jó freestyleban:D amúgy én csak hobbi szinten focizok de a trükkök 70 százalékát röhögve megcsinállom( a legtöbb a világkör varriációja)

viszont a szabadrugást szépen lövi úgyhogy lehet ügyes kölök

2012. szept. 30. 23:29
 7/10 anonim válasza:
Mi köze van a dekázásnak a Focihoz? teljesen más.. aki nem tud focizni, az csinálja ezt.
2012. okt. 1. 13:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogyne tudnák megcsinálni. Nem csk Ronaldo tud trükközni csak ő játsza az eszét. Ha nem lennének elég ügyesek akkor nem is lennének igazolt játékosok nem kapnának X milliós havi fizetést. Még a legnagyobb favágó is tud olyat hogy csak nézel Pl: Davids aki most freestyle/utcai focival foglalkozik
2012. okt. 5. 20:25
 9/10 anonim ***** válasza:
De figyelj tök mind1,meccsen mutasson valamit már mondtam.(A második válaszoló vagyok)Elismerem,gyönyörű,szép meg minden,jól lő,de lehet,hogy lassú,gyenge....Én a trükkök negyedét nem tudom megcsinálni,annyi,hogy dekázni tudok,meg egy két szép labdafelvételt,pályán mégis a korosztályom egyik legjobbika vagyok(edzők szerint,nem ego,saját vélemény)
2012. okt. 8. 20:42
 10/10 anonim válasza:
Ha a kérdező ennyire védi, hogy ezt csinálja és Dzsudzsák hol lenne erre képes, akkor biztos vagyok benne, hogy még életébe nem focizott. Av édők fellöknek és még le se fújják ezt ma már. Egy két csel jól jöhet pl: bicikli, test csel... de ezeket is nem sűrűn kell csinálni, hisz fellöknek, nem szórakoznak, higgyétek már el. A freestyle-nak semmi köze sincs az igazi focihoz. CR nagyon jó játékos (kedvencem) nem játssza az eszét, max amikor fiatalabb volt, akkor szeretett nagyon trükközni. Ma már csak egy két bicikli, és lefutja a védőket. Erős a felső teste, így nehéz fel lökni. Messi pedig nem cselez, hisz nagyon fürge, Ő csak ki kerüli az embereket, de az nem csel.... Egy szó mint száz: a foci NEM freestyle...
2013. jan. 5. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!