Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Kobe vagy Lebron?

Kobe vagy Lebron?

Figyelt kérdés
Kobe! :D

2012. szept. 23. 19:46
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

na látod :D

egyébként igazad van :)

2012. nov. 8. 05:54
 12/18 Levi86 válasza:
Egyiket sem cserélném a másikra!Nekem Kobe mozgáskoordinációja jobban bejön mert hasonló Jordan-éhez. James fiatalabb és erőből játszó egyén de nem akarok választani,mindkettőtől van aláírt kártyám!
2013. márc. 2. 10:59
 13/18 A kérdező kommentje:

Persze, nem egy súlycsoport a két ember :)

mindkettő jó.

de az én személyes kedvencem Kobe.

és ha az évek során Kobe más csapathoz ment volna, akkor is Lakers szurkoló lennék :)

2013. márc. 2. 19:39
 14/18 anonim ***** válasza:

LeBron!

Zsinorban a negyedik MVP címét fogja nyerni :P

2013. márc. 9. 14:24
 15/18 anonim válasza:

Én is kobe szurkoló vagyok :D

Ha azt nézzük ki a jobb akkor szerintem egyértelműen Kobe

De legtöbbször értékesebb James a fizikai ereje miatt mert csak betör és bedobja

Kobe viszont inkább jobb dobó de nem rendelkezik olyan erővel mint LeBron

2013. jún. 11. 10:55
 16/18 A kérdező kommentje:
Teljesen más testfelépítésűek. :) Kobe <3
2013. jún. 11. 15:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Két eléggé rosz személyiségű játékosról van szó. Vannak dolgaik, amik eléggé kétoldalúak. Pl. amikor Kobe elér 30 pontot 40 rádobásból, kétféleképp értelmezhető. Az egyik, hogy Kobe egy hülye, minek dob ennyit. A másik, hogy Kobe egy hős, aki hiába ment neki rosszul a dobás, csak nem adta föl, hanem harcolt és elérte a 30 pontot.(van egy 3. is: "Kobe 30 pontot dobott!! #lakersbaby" :D)

Lebron flopjainál is is az egyik nézőpont az az, hogy ő a csapatkapitány, aki bármit megtesz a győzelemért, akár fel is dobja magát. A másik: LeBron egy hisztis, színészkedő p*cs, aki alig hogy top 20 játékos.

Szóval nemtudom, két high school drafteeről van szó, azokra alapból nem a sok ész jellemző, mégis a lehetőségeikhez képest rendben vannak fejben. Kobet valamiért kevesebben utálják, pedig ő is rászolgált. Dobálózhatunk az 5 bajnoki címmel, de

-LBJnek több MVPje van

-Luke Waltonnak is két bajnoki címe van, akkor ő is jobb mint Lebron?

-se Jordan, se Kobe sem egyedül nyerte a bajnoki címeit (Kobe az első hármat legalábbis biztosan nem)

nagyon nehéz.

2013. jún. 11. 22:11
 18/18 anonim ***** válasza:
Alig top20? :D. Tavaly akkor mi volt az, amikor Irving-el visszahozták 3-1-ről a 73-9-es GSW ellen? :D
2017. jún. 16. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!