Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Hol lehetne jelentkezni...

Hol lehetne jelentkezni Budapesten kapusnak?

Figyelt kérdés

Üdv!

Nos, az lenne a kérdésem, hogy hol tudnék jelentkezni Budapesten(1997-es születésűként) kapusnak, próbáltam keresgélni a googlen, de nem találtam megfelelőt, ha valaki esetleg talál egy olyan oldalt, vagy egy részt, kérem linkelje be nekem az oldalt, vagy az is elég, ha elmondja, hogy hogyan tudok odajelentkezni.

2012. szept. 21. 21:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát sztem elmész valamelyik csapathoz, elmondod h játszani szeretnél, elmész próbajátékra, ha kellesz fölvesznek, ha nem akkor nem:DDD(bár ez sztem logikus:DD)

Csak szerintem siess, mert ha jól tudom mindjárt vége az átigazolási időszaknak..nekem legalábbis azt mondták h kedden vége:D

2012. szept. 23. 14:34
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen szinten szeretnél védeni.Amatőr vagy esetleg "profi". Az átigazolási időszak már rég lejárt,de ha nem volt igazolásod sehol akkor bármikor fel lehet venni új igazolásként.
2012. szept. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!