Focis gyors menedzser játék. Valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Nem tud valaki olyan menedzser játékot,ami olyan hogy nem kell várni napokat hogy eljátszódjon egy meccs,hanem nekem kell lejátszani akkor amikor akarom,és annyi meccset amennyit akarok?Mert kerestem egy csomót,de nem találtam ilyet sajnos :(( Nagyon megköszönném!!!2012. szept. 13. 15:13
1/8 anonim válasza:
FIFA, PES... :-)
Ha meg online, akkor Power Soccer.
2/8 A kérdező kommentje:
mármint nem olyan kell,amit nekem kell lejátszanom,hanem csak menedzselnem a csapatot,a meccs magától lejátszódik,és nekem csak az eredményt kell néznem...amiket írtál azok közül egyik sem olyan,azért kell ilyen menedzser mert gyenge gépen van a jó játékokhoz
2012. szept. 13. 15:31
3/8 anonim válasza:
Fifa manager,FM vagyis Football Manager
4/8 anonim válasza:
Pedgi azt írtad, hogy neked kell lejátszani..
5/8 A kérdező kommentje:
bocsi a rossz fogalmazásért,igazad van!
2012. szept. 13. 15:38
6/8 anonim válasza:
Az örök klasszikus, ami akármilyen gépen elfut, ugyan kicsit lassú lehet, és tönkre tudja tenni az idegrendszered, de kötelező darab: Championship Manager 3.
Ha ennél azért kicsit többet is bír a géped, akkor a 2008-at javaslom, az sokkal könnyebb, bár elég kiismerhető, mert ugyanazok lesznek a sztárok. A 3 '98-as, tehát akkori a játékoskeret is, de vannak mindenféle update patchek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!