C Ronaldo és Messi mennyit keresnek egy évben?
dehogy keres a szponzorokkal együtt 70 vagy 90 millákat.
Messi keres legjobban, 33 m eurót egy évben. És ebben benne van a fizetése és minden szponzortól kapott jövedelme is.
a 2. Beckham 31.5m euróval
a 3. Ronaldo 29.2m-val.( ezek a France Football szaklap adatai)
amúgy valahol 13m eurót írnak CR fizetésének, szóval nem biztos, hogy jó az a táblázat amit először linkeltem.
Sok helyen össze-vissza írnak ezekről, de amit most írtam azt elég sok külföldi oldal is lehozta.
Azért nem keres annyit, mert a klub ennek nagy részét elviszi. Dévid Beken is ezért ment át a Galaxyhoz, mert ugyan kisebb volt a fizetése, nagyobb részesedést kapott a reklámból.
A legjobban fizetett sportoló Tiger Woods még mindig, de a sztárfocisták és NBA sztárok sem maradnak el annyira tőle mindennel együtt, anno Jordan jobban keresett, mindent el lehetett adni vele.
dehogy veszi el a nagy részét a klub. Ez is csak urban legend.
Szerintem az adó-ra gondolsz, de azt nem a klub veszi el, hanem az állam ahol él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!