Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Szerintetek mit tegyek?

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt szeretném mondani,kérdezni, hogy szerintetek mit tegyek? ugyanis nagy focista vagyok,itthon játszok 1 megye2-es csapatban(elég jó csapat) iszonyat jó társaság,edzések is jók,nagy röhögések,meccsek a legjobbak,elég jól is játszok,múlt szezonban pl majdnem gól király lettem 72 góllal, és most is vezetem a góllövő listát, és elmentem tanulni 1 városba ugyanis 9.es lettem, ott meg van MB2-es focicsapat,hívtak oda a tanárok,meg hogy én ott is gólkirály lehetnék,de nem akarok elmenni,1 részt a társaság miatt,a kiabálás miatt,meg minden,edző nem tudja megérteni h miért nem akarok oda menni, de én itt érzem jól magam,viszont, álmom h nagy focista legyek,de nem tudom hogyan kéne csinálnom,,szerintetek mit tegyek?15 és fél éves vagyok,és életem 80%-a csak a foci,:S

2012. szept. 9. 12:54
 1/1 GB58 válasza:
ne menj szerintem...ha rosst a csapatmorál és nem szertnél ott játszani...ha nem jó a morál az egyéni játék is leromolhat...
2012. szept. 9. 13:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!