Mekkora egy 5ös méretű focilabda?
Figyelt kérdés
Barátom nagy Real Madrid fan és úgy gondoltam veszek neki egy focilabdát.
Nem tudom hogy mondják hogy ez az idei csapat labdája bocsi ha hülyeséget mondok a lényeg hogy eredetit szeretnék és akkorát amekkorával játszanak. de ugye ez 5ös méret és hát fogalmam sincs hogy az mit is jelent...
Szerintetek hülye ajándék lenne? :)
Előre is köszönöm a válaszokat.
17/L
2012. szept. 2. 17:51
1/6 A kérdező kommentje:
Ja és ha netalántán tudjátok hogy mi a hivatalos labda vagy valami akkor azt linkeljétek be légyszi :) köszönöm. (ár nem számít)
2012. szept. 2. 17:55
2/6 anonim válasza:
Hűha, emlékeim szerint az 5ös labda az a szabványméret, tehát azzal játszanak valójában is.
3/6 anonim válasza:
Az 5-ös méret amivel a nagypályás focit játszák szabvány (vagy szabálykönyv) szerint
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) és jó ez a labda? :D ez a hivatalos ?:)
2012. szept. 2. 18:09
5/6 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten hivatalos labda nincs, de ez is kapható a Real Madrid hivatalos shopjában, tehát ha úgy vesszük, hivatalos.
6/6 anonim válasza:
Nem.. Ez nem eredeti, ez egy másolat! A méret valóban jó, de egy ahogy mondtad eredeti labda 30.000 Ft. -nál kezdődik. Bár, ha nem profin űzi, csak hobbiból, jó az a labda is amit másoltál. A betonon, meg salakon tökéletes. Ez egy igazi focilabda [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!