Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Tippek, tanácsok az első...

Tippek, tanácsok az első meccsre!?

Figyelt kérdés

holnap lesz az első foci meccsem U15-ben játszok... mivel eléggé izgulok meghallgatnék 1-2 tapasztaltabb embert hogy mit ne csináljak stb... lehet kicsit hülyén hangzik.xdd

normális válaszokat. köszönöööm

2012. aug. 29. 10:07
 1/8 anonim ***** válasza:
ne kezdj el vagánykodni nagy cselekkel. egyébként leirhatnád mi a posztod.
2012. aug. 29. 10:19
 2/8 A kérdező kommentje:

azt amúgy sem szoktam. :D de köszi

egyébként jobb szélső védő vagyok

2012. aug. 29. 10:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Én kapus vagyok,mindig megcsókolom a szerencse érmém meccs előtt és leteszem magam mögé a kapuba.Egyébként melyik csapatban játszol?
2012. aug. 29. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
a városi csapat U15-be. xd
2012. aug. 29. 12:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Melyik város? "xd"
2012. aug. 29. 13:05
 6/8 anonim válasza:
énis játszottam első meccset U15-ben. :) Semmi para nemvolt mivel én U13-ból mentem fel, és sok különbség nemvolt a 2 játék között, maximum az ellenfelek mérete. semmi gáz. játsz nyugodtan amennyire lehet. és ahogy én is voltam, te is majd az első szerelésnél ami sikerül meg fogsz nyugodni.
2012. aug. 29. 14:09
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi. :D
2012. aug. 29. 14:12
 8/8 A kérdező kommentje:
kikaptunk 8-3-ra. :/ de amúgy jó volt, de mivel sokanknak ez volt az első meccsünk, eléggé izgultunk. :DD
2012. szept. 1. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!