Hogyan fussak egyedül?
Figyelt kérdés
Egy hónap sem kell már a bajnokság elindulásához, így ideje lenne elkezdenem futni hozzá, hogy jobban bírjam majd az iramot. A focipálya elvileg nyitva van éjjel-nappal, így oda tudnék menni kora hajnalban, de az a bajom, h egyszerűen lusta vagyok, ha egyedül kell futnom. Másokkal nincs gond, meccsen sokkal jobban bírom. Ne azt írjátok, h hívjak másokat, mert az nem megoldható, hanem azt, h hogyan bírjam jobban a futást egyedül!2009. júl. 26. 08:38
3/10 anonim válasza:
zenével. én is úgy szoktam, eltereli a figyelmem :)
4/10 A kérdező kommentje:
sajnos nálam a zene kevésbé tereli el a figyelmem, egyszerűen belebambulok abba is:S
2009. júl. 26. 10:44
5/10 anonim válasza:
Hallgass valami nagyon pörgős zenét..
6/10 anonim válasza:
techno,mulatos pőrgös zenékkel :-)
7/10 A kérdező kommentje:
csak magyar underground rap zenét hallgatok.
a technotól szétrobban a fejem
2009. júl. 26. 21:20
9/10 anonim válasza:
Gondolj arra ,hogy ha már elmentél akkor csináld meg .Itt csak magadtól függsz!
Godold azt ,hogy mennyire jó lesz a bajnokságon.
10/10 anonim válasza:
hát ez csak az akaraterődön múlik,ha tényleg igazán akarnád,nem lennél lusta.
egyébként akkor hallgass zenét,mert akkor ütemre mozogsz,bár nekem az a gondom ha egyedül kell mennem futni(szerencsére ilyen még nem volt) hogy kisebbségi komplexusom van,azért félek kimenni egyedül az utcára :ss
zenehallgatás meg nem segít mert futás közbe folyton kiesik a fülemből a fülhallgató xD
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!