Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Milyen focistának lenni? 40...

Milyen focistának lenni? 40 éves korukra mire kiöregednek, elmennek nyugdíjba? Miért kapnak ekkora fizetést? Mennyi szabadidejük van?

Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Milyen focistának lenni?-ezt nehéz kifejteni.

Nyugdíjba nem mennek,sokan valamilyen szinten a focival maradnak,gondolok itt edzőre,vagy a klub hátterében mozgó emberre.

MIért kapnak nagy fizetést?-Na ez jó kérdés,gondold el nekik ez a munkájuk.

Szabadidejük pedig elég kevés,nyáron elmennek a családdal nyaralni +vasárnap kipihenik a meccsüket,és marad a család.

2012. aug. 22. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Miért kapnak ennyi fizetést?

4 éves korom óta focizom, most 26 vagyok. Minden héten 7 edzésem volt gyerekkoromban, minden hétvégén meccs. Sokszor sírtam úgy fájtak a lábaim a sok edzéstől.

Nem ittam, nem cigiztem. Sok okos szerint a focistáknak nem járna pénz...

Járja meg azt az utat, mint én, utána adok a szavára!

/Wayne Rooney/♥

Wayne Rooney a világ legjobb focistája! :)

2012. aug. 23. 14:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért kapnak ennyi fizetést mert a focit szereti a világon a legtöbb ember, és akkor is kimennek a meccsre ha az egész havi fizetésük rámenne. 100000-s stadionok teli vannak, milliós jegybevételek stb, tehát ha kevesebben szertnék (mint pl kézilabda) akkor nem is kapnának annyi pénzt. Pedig a két sport hasonlít is egymasára, sőt kéziben több a gól is :D minél többen és jobban szeretnek valamit, annál többet fizetnek érte
2012. aug. 25. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!