Mi kell egy középpályáshoz?
14 évesen 180 centivel előrebaxni befejezőcsatárnak, vagy hátra védekezni, mert középpályán ez az amivel egyetlen poszton lehetnél jó (alak alapján) a védekező középpályás posztja.
Egyébként mi a posztod? vagy már szélső középpályás vagy, csak nem valami jó? ez is fontos
Egyébként én is 14 vagyok, 177 cm, 60 kg és szélen szeretek játszani és gyors is vagyok, 60 méteren 8,2-t futottam pár napja, száraz füvön szakadt stoplissal rajtgép nélkül, 3 hónap kihagyás után :D egyébként 7,5 körülit tudok (viszont ez a kihagyaás tényleg xar volt,400 méter után, nem is túl gyorsan 1:07:6 után teljesen kész voltam, 10 percre le kellett ülnöm)
na szóval ami lényeges azok a sprintek, sok 15-20 méteres, meg a kitartás de az rendszeres játékkal biztos meg lesz. Pontos beadások, illetve a védőt lendületből megverni (egy testcsel éppen elég, nem kell megkefélni a labdát a beadás előtt), és nem lesre futni mert én is hajlamos voltam rá hogy nem figyeltem oda amikor gyorsan indítottak
Szal sprint, beadások, egy kis cselezés és minél jobban megérteni magad a társakkal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!