Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mit tegyek ez ügyben? (Foci)

Mit tegyek ez ügyben? (Foci)

Figyelt kérdés
Tegnap volt edzőmeccsünk,félpályától felvezettem 16-osig a labdát nem tudtak utolérni meg 1-2 cselezés volt,na szóval 16-osnál valahogy leblokkoltam és nem mertem ellőni a labdát.Csereként játszok,sajnos pedig minden edzésen ott vagyok és hajtok,de mind ez hiába.Egyszerűen nem látom be rendesen a pályát amikor labda van nálam valahogy csal előre látok és sehova máshova.Ha nálam van a labda 16-os környékén merjem elvállalni?
2012. aug. 17. 10:41
 1/3 anonim válasza:
Ismerős a helyzet én is így vagyok.Ha haverokkal focizok mindent én akarok berúgni de ha tét vagy edzőmeccsem van képes vagyok akármit lepasszolni.De ha félpályától felvezetted a labdát az nem semmi,érdemel egy szép gólt,vagy legalább egy próbálkozást;).Persze nagyban függ az eredménytől is,ha vezettek egy 4-0-ra rúgjad rá bátran ne foglalkozz semmivel,fő hogy bízzál magadban és sikerül.Persze minden helyzet nem fog bemenni de hát te is emberből vagy,benne van hogy hibázol de ezt az edződ is tudja.Érdekes amit írtál hogy csere vagy de minden edzésen ott van.Na nálam is ez a helyzet de egy kicsit komplikáltabb.2 edzőnk van,az idősebb minden kezdőnek tesz,de ha a fiatalon a sor a kezdő összeállításában valamiért annyira utál hogy képes feltenni egy védőt a posztomra csak hogy én kispadon legyen.Nem érdekli őt hogy 3 edzésből 3x ott voltam,ellentétbe mással,és a képességeim se rosszak.Persz miután feltesz egy kevés időre mondja hogy jól vettem fel a ritmust,de ez annyit ért mint süketnek a csengő
2012. aug. 17. 21:27
 2/3 anonim válasza:
Persze! Ha érzel magadban annyit, hogy belővöd mért ne? :) nem csak 1-5 méterről kell gólt szerezni.. 16-osról gyönyörű gólókat lehet lőni főleg 16-oson kívűlről.. Bátran csináld! Légy bátor, legyen önbizalmad!
2012. aug. 17. 21:28
 3/3 anonim válasza:
olyasmi akarok lenni mint pl magyaroktól: rudolf,dzsudzsák koman.. :/ Ja és hogy fejleszthetem a ballábamat?
2012. aug. 17. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!