Egyszerűen nem merek/tudok vetődni, valami ötlet, ami segít?
Hobbiszinten szoktam focizni, egyre gyakrabban vagyok kapus, de amikor ki kell futni 1v1-be, akkor oké, de amikor távoli lövés van, egyszerűen sose tudom elérni a labdát, és valószínűleg azért, mert nem merek elvetődni. Attól félek, hogy rosszul esek, baja lesz a bordámnak stb...stb... Valami ötlet, vagy jó oldal weboldal ahol megtanítják, hogy hogyan kell?
A vetődéstől lehet valami komolyabb bajom majd? Mire figyeljek, hogyan érjek földet? valami oktató videó esetleg?
Én csatár voltam/vagyok és egyszer fociztunk (hobbi szinten)
és a kapusunkat fejbe lőtték vagy már nem tudom mi lett vele (valahogy meglőtték)és azt mondták álljak be kapuba.
Nem voltam még soha rendesen akkor kapuba de beálltam és csak úgy ahogy jött vetődtem ugrottam amit tudtam, hogy ne kapjunk gólt.
Most már teljesen jól megy és nagyon jól védek még betonon is szoktam vetődni tehát csak akarni kell és meglesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!