Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Mért "nem nyert" az orosz...

Mért "nem nyert" az orosz csapat röplabdában az olimpián az utolsó előtti ponttal?

Figyelt kérdés
Tehát a kérdésem az lenne, hogy a bíró mért a braziloknak ítélte az utolsó előtti pontot? Én úgy láttam, hogy az oroszoké lett volna, nem értem mért a brazilok kapták.

2012. aug. 15. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Mert a mocskos pufajkás népet mindenki rühelli.

Tényleg, ez egy olyan kérdés, amire itt, a nagyérdeműtől várod a választ?

Nincsenek barátaid, szüleid, akivel beszélgetni tudnál?

2012. aug. 22. 07:23
 2/3 torrent.neked válasza:

nem tudom, mivel, de nyert.

(vagy az a kérdés, hogy miért nem ő kapta azt a pontot? szerintem ne itt kérdezd, ha normális választ vársz. de ez általában is igaz szinte minden témára, ugye. :-)

2012. aug. 22. 08:35
 3/3 A kérdező kommentje:

A kérdésem, hogy a bíró mért ítélte oda az utolsó előtti pontot, ahova nem kellett volna?! (Én úgy láttam, hogy a brazilok sáncoltak, de kiment a labda). Nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki szereti, és ki nem szereti a "mocskos pufajkás népet". Egyébként első hozzászóló, ha értelmes válasszal nem tudsz szolgálni, inkább menj a barátaidat, szüleidet boldogítsd, ne ide írkálj hülyeségeket.

Második, lehet van benne valami így az első hozzászóló válaszát olvasva :).

Minden esetre köszönöm.

2012. aug. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!